in , ,

«Ποια είναι η πρωτεύουσα της Μποτσουάνα»: Η σκηνή από το Δις Εξαμαρτείν που έγινε ξανά viral

Η μετάλλαξη της Μποτσουάνα έχει κάνει τους χρήστες του Youtube να αναζητούν μια συγκεκριμένη χιουμοριστική σκηνή από την σειρά Δις Εξαμαρτείν, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ευρώπη από τη μετάλλαξη της Μποτσουάνα -για την οποία έχει σημάνει συναγερμός στις υγειονομικές αρχές σε όλο τον πλανήτη- είναι πλέον γεγονός και είναι στο Βέλγιο. Όλη αυτή η συζήτηση για την «Μποτσουάνα» έχει φτάσει και στα μέρη μας, με τους χρήστες του διαδικτύου να αναζητούν συνεχώς όλο και περισσότερες πληροφορίες για τις χώρες της Αφρικής.

Κάπως έτσι, μια σκηνή από ένα παλιό ελληνικό σίριαλ με πρωταγωνίστρια την «Μποτσουάνα» αρχίζει και γίνεται ξανά viral. Φυσικά μιλάμε για τη σειρά του Mega, Δις Εξαμαρτείν, που προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση από το 1993 μέχρι το 1996. Σεναριογράφοι ήταν οι Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου και πρωταγωνιστούσαν η Νένα Μεντή, η Ντίνα Κώνστα, ο Χάρης Σώζος και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

 

Στη σκηνή, για την οποία μιλάμε λοιπόν, η Άννα (Νένα Μεντή) και η Γιολάντα (Ντίνα Κώνστα) προσπαθούν να βοηθήσουν την κόρη της διπλανής τους στο νοσοκομείο (Τζέσυ Παπουτσή) με τη Γεωγραφία. «Ποια είναι η πρωτεύουσα της Μποτσουάνα», ακούμε να ρωτάει η τελευταία, με τη συζήτηση να ανοίγει και να ξεφεύγει.

Για την ιστορία, η πρωτεύουσα της Μποτσουάνα είναι η Γκαμπορόνε και έχει πληθυσμό 231.626 άτομα, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Viral: Πέταξε από τα 300 μέτρα ένα Nokia 3310 και ένα Samsung Galaxy – Μαντέψτε το αποτέλεσμα

Quiz Γενικών Γνώσεων #35