in , ,

Marvel: Το τελικό τρέιλερ των «Eternals» μας προετοιμάζει για ένα υπερθέαμα

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την Marvel το τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Eternals», που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου 2021

Πολλά υποσχόμενο είναι το τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας της Marvel «Eternals», που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου 2021, διά χειρός της βραβευμένης με Όσκαρ σκηνοθέτριας, Chloe Zhao.

Οσον αφορά το στόρι της ταινίας, οι Eternals είναι μια φυλή αθάνατων εξωγήινων που ζουν μυστικά στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας διαθέτουν διαφορετικές δυνάμεις και ικανότητες και για πρώτη φορά τώρα θα χρειαστεί να διακινδυνεύσουν τη μυστική τους ύπαρξη προκειμένου να σώσουν τον κόσμο.

Το διάρκειας τριών λεπτών νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (19/8), είναι μια ακόμα «χορταστική ματιά» στον κόσμο των Eternals, καθώς επιτέλους οι εχθροί τους, οι Deviants αποκαλύπτονται, όπως και οι Celestials.

Όσο για το all star cast, αυτό αποτελείται από τους: Gemma Chan (Sersi), Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Kit Harington (Black Knight), και Barry Keoghan (Druig).

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape Quiz ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 21

Συνταγή για σπιτικό παγωτό με τρία υλικά