in ,

Η σειρά Dexter επιστρέφει μετά από 8 χρόνια: Δείτε το πρώτο trailer

8 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, το Dexter επιστρέφει για την 9η σεζόν με τον Μάικλ Χολ να αναλαμβάνει πάλι το ρόλο του

Για 8 σεζόν που προβαλλόταν η σειρά, από το 2006 μέχρι το 2013, ο Μάικλ Χολ είχε εξάψει το κομμάτι εκείνο της γυναικείας φαντασίας που έλκεται από τους παράνομους, τους πολύ επικίνδυνους. Το φινάλε βέβαια του Dexter δεν είχε ικανοποιήσει τους φανατικούς της σειράς και γι΄αυτό θα το βρίσκεις πάντοτε σε λίστες με τα χειρότερα φινάλε καλών σειρών. Πώς μπορεί λοιπόν να δικαιολογηθεί η επιστροφή;

Πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο που κατάφερε να στηθεί και η 5η σεζόν του Prison Break. Ούτε για τον Μάικλ Σκόφιλντ πιστεύαμε ότι υπήρχε αληθοφανής τρόπος να επανέλθει και να συνεχίσει τις αποδράσεις από φυλακές, αλλά έγινε και ήταν καλύτερο ακόμα κι από τις δύο προηγούμενες σεζόν. Το ίδιο ελπίζουμε να συμβεί και με την 9η σεζόν του Dexter, η οποία θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Στο πρώτο teaser trailer που δημοσιεύτηκε χθες (29/4), ο Μάικλ Χολ φοράει ξανά το δολοφονικό του πρόσωπο και κοιτάζει την κάμερα με χαμόγελο και βλέμμα που γυαλίζουν και μας επαναφέρουν στην κατάσταση της δολοφονικής παράνοιας που χαρακτήρισε τη σειρά στην πλειοψηφία των επεισοδίων της.

Η 9η σεζόν θα έχει 10 επεισόδια και καλείται να «ξεχρεώσει» για τον άτσαλο τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα στην 8η σεζόν και σε αρκετά κομμάτια της 6ης και της 7ης.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!

Quiz μόνο για ιδιοφυΐες!!!#8