in , ,

Man of God: Δείτε το τρέιλερ της αγγλόφωνης ταινίας για την ζωή του Άγιου Νεκτάριου με τον Άρη Σερβετάλη

Την πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άρη Σερβετάλη και με ένα ελληνικό και διεθνές καστ, θα απολαύσουμε μέσα στο 2021.

Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης αγγλόφωνης ταινίας για τη ζωή και το έργο του Άγιου Νεκτάριου, σε σκηνοθεσία της Yelena Popovic.

Η διεθνής συμπαραγωγή είχε προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τον θάνατο του Άγιου Νεκτάριου, ωστόσο η πανδημία προκάλεσε καθυστέρηση έτσι θα κυκλοφορήσει το 2021 από την Feelgood Entertainment.

Ο Άρης Σερβετάλης ενσαρκώνει πολύ πειστικά τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως ενώ ακόμη πρωταγωνιστούν οι Mickey Rourke (σε μια ουσιαστικά φιλική συμμετοχή), Αλεξάντερ Πετρόφ, Μαρθίλια Σβάρνα και γνωστά ονόματα του Ελληνικού σινεμά, όπως οι Xρήστος Λουλής, Γιάννης Στάνκογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Μάνος Γαβράς, Aλέξανδρος Μυλωνάς, Νικήτας Τσακίρογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς κ.α.

Η ταινία εξελίσσεται γύρω από τη δημοτικότητα του Αγίου Νεκτάριου, τότε Μητροπολίτη Πενταπόλεως, η οποία προκάλεσε τη ζηλοφθονία ορισμένων κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αλεξανδρείας, μέρος του κλήρου τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική, γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο.

Ο φόρτος εργασίας, όμως, τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα, όπου ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια, το οποίο χάρη στη φήμη του, μεγαλώνει. Η Μονή, όμως, δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο, λίγο μετά το θάνατό του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δείτε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σεζόν του Lupin

Αυτό το σάντουιτς με αυγό είναι η νέα τρέλα στο Tik Tok