in ,

Αυτό το σάντουιτς με αυγό είναι η νέα τρέλα στο Tik Tok

Δείτε ένα κόλπο για να απογειώσετε το πρωινό σας σάντουιτς.

Η καλή μέρα από το πρωινό σάντουιτς φαίνεται. Τι πιο νόστιμο από ένα σάντουιτς με αυγό που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια και θα σας κρατήσει για ώρες χορτάτους; Αυτή τη φορά βρήκαμε ένα ωραίο τρικ που κάνει το πρωινό και το brunch στο σπίτι να αποκτά «νέα διάσταση».

Χαζεύοντας στο Tik Tok, ξεχωρίσαμε μια συνταγή για σάντουιτς με αυγό, η οποία έχει γίνει viral. Το βίντεο που πόσταρε ο χρήστης @foodies μάς δείχνει βασικά πώς να ψήσουμε ένα αυγό για να γίνει… φάκελος, που στη συνέχεια μπαίνει ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμί για να δώσει το πιο λαχταριστό breakfast sandwich που έχουμε δει τελευταία. Μπορείτε να το πείτε και σάντουιτς-ομελέτα.

@foodiesYOU NEED TO MAKE THIS 😩🔥 #foodies (via @thejoshelkin )♬ Spongebob – Dante9k

Πώς θα το φτιάξετε

Ψεκάστε μια τρυπητή κουτάλα και ένα τηγάνι με λίγο με σπρέι μαγειρικής.

Με το τηγάνι σε μέτρια φωτιά, βάλτε προσεκτικά δύο αυγά πάνω στην τρυπητή κουτάλα, έτσι ώστε να χωριστούν τα ασπράδια από τους κρόκους και να δημιουργήσουν ένα λεπτό στρώμα στο τηγάνι.

Στη συνέχεια βάλτε τους κρόκους στη μέση, πάνω από τα ασπράδια. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας υλικά.

Ο χρήστης @foodies βάζει πιπέρι, τυρί τσένταρ και κομμάτια μπέικον πάνω από τους κρόκους πριν διπλώσει τα ψημένα ασπράδια για να δημιουργήσει ένα φάκελο!

Μόλις το διπλώσετε, γυρίστε το να ψηθεί και από την άλλη πλευρά και στη συνέχεια βάλτε το ανάμεσα σε δύο φέτες ψημένο ψωμί.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Man of God: Δείτε το τρέιλερ της αγγλόφωνης ταινίας για την ζωή του Άγιου Νεκτάριου με τον Άρη Σερβετάλη

Chucky: Η «κούκλα του σατανά» ξαναζωντανεύει… σε νέα τηλεοπτική σειρά