in , ,

Survivor: «Τα πήρε» ο Καλλίδης με τον Παππά – «Κάνει παπατζιλίκια, δε μ’ ενδιαφέρει τι λέει»!

Νεύρα Καλλίδη με Παππά στο Survivor με αφορμή ένα ειρωνικό σχόλιο του τελευταίου για τη δήθεν εξαφάνιση του τραγουδιστή από την παραλία για αρκετή ώρα.

Ο Πάνος Καλλίδης έλειψε από την παραλία των Μπλε για περίπου 45 λεπτά, κάτι που αντιλήφθηκε ο Αλέξης Παππάς και το σχολίασε ειρωνικά (ενώ ο ίδιος με τον Chris πήγαν σε ξενοδοχείο για να βρουν φαγητό την περασμένη εβδομάδα).

Έτσι όταν ο Καλλίδης επέστρεψε κουβαλώντας καρύδες για όλη την ομάδα, η Άννα Μαρία Βελλη του είπε τι συνέβη και ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε. «Ο Παππάς είναι γνωστό πωςπαπατζής γι’ αυτό και τα λέει αυτά» σχολίασε.

«Εγώ πήγα και μάζεψα καρύδες αλλά επειδή κάποιος είπε απο εσάς… επειδή λείπω κανά 45λέπτο και δεν ξέρετε πού είμαι… δεν πρόκειται να μοιραστώ την καρύδα μου με κανέναν» είπε ο τραγουδιστής σε Αλέξη Παππά, Chris Σταμούλη και Ελευθερία Ελευθερίου.

Στη συνέχεια ο Παππάς «πείραξε» τον Καλλίδη λέγοντάς του ότι έχει ασυλία και δεν θα έπρεπε να έχει νεύρα και όταν ο τραγουδιστής του απάντησε «δε με νοιάζει αυτό, εμένα με νοιάζουν οι σχέσεις εδώ στην καλυβα» ο Παππάς τον αποκάλεσε «ψεύτη». Ο Καλλίδης έφυγε ενοχλημένος και λίγο αργότερα ο Παππάς δικαιολογήθηκε ότι το είπε χιουμοριστικά.

Για να παίξετε το Survivor Quiz πατήστε εδώ !!!

Εσυ θέλεις να είσαι και το πρώτο Μαυρόσκυλο;; Να μαθαίνεις ολα τα θέματα πρώτος,να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, να βλεπεις χιουμοριστικά ποστ, αλλά και να γίνεις μέλος στη κλειστή κοινωνία των Μαυρόσκυλων; Έλα στη παρεα μας στο Facebook Ta Mavroskula (Black Dog Lifestyle) πατώντας εδώ!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το «Paranormal Activity» επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με έκτο σίκουελ και νέους δημιουργούς

Quiz : Μπορείς να βρεις το τραγούδι με μόνο μια φράση ;; #6