in ,

Θέλεις να παίξεις στο Peaky Blinders; Ξέρουμε που να στείλεις βιογραφικό

Η ευκαιρία μόλις παρουσιάστηκε. By Order of the Peaky Blinders!

Λατρεύεις και εσύ τις ατάκες του Thomas Shelby και το ύφος που τις λέει, λίγο πριν ξεγλιστρήσει από τους εχθρούς του; Μήπως ονειρεύεσαι το υπέροχο στυλ και τα κοστούμια της γκανγκστερικής οικογένειας; Ακόμη και αν απλώς θέλεις να γνωρίσεις από κοντά την πανούργα θεία Polly, να ξέρεις πως υπάρχει τρόπος να μπεις στην «φαμέλια» των Peaky Blinders!

Η εταιρία casting LB Casting Ltd που εδρεύει στο Leeds, η οποία έχει βρει extras για τις προηγούμενες σεζόν των Peaky Blinders, ανακοίνωσε πως ψάχνει κομπάρσους «για μια πολύ γνωστή σειρά εποχής που θα κάνει γυρίσματα στις αρχές του 2021 στο Μάντσεστερ». Αν δεν έχεις πειστεί πως η αγγελία αφορά το Peaky Blinders, στο πίσω μέρος φαίνεται το illusttation ενός άνδρα με τραγιάσκα όπως αυτή που φοράει ο πρωταγωνιστής Κίλιαν Μέρφι στη σειρά.

Προετοιμάζοντας την έκτη σεζόν που όλοι μας περιμένουμε σαν τρελοί, η παραγωγή αναζητά άντρες και γυναίκες όλων των εθνικοτήτων, με «φυσική εμφάνιση που μπορεί να απεικονίζει μια πραγματική αντανάκλαση της χρονικής περιόδου που αναφέρεται» Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν μαλλιά μέχρι τον ώμο, δεν πρέπει να είναι βαμμένα και δεν πρέπει να φοράνε μεγαλύτερο μέγεθος από 12. Όσο για τους άνδρες, δεν πρέπει να έχουν μοντέρνα κουρέματα, βαμμένα μαλλιά ή trendy γένια και το μέγεθος του πουκαμίσου δεν πρέπει να ξεπερνάει το 44.

Τέλος, θα πρέπει να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Μάντσεστερ και να είναι διατεθειμένοι να κουρευτούν χωρίς αντιδράσεις, αν τους ζητηθεί. Άλλωστε κανόνας νούμερο 1 στο Peaky Blinders είναι «μη σηκώνεις ανάστημα εκεί που δε σε παίρνει».

Αν καλύπτεις τις παραπάνω προδιαγραφές, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με την LB Casting Ltd και ίσως βρεθείς ανάμεσα στην συμμορία, πιθανόν και με ένα νέο κούρεμα αλά Tommy Shelby!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz : Πόσο καλά γνωρίζεις τα Χριστούγεννα;;

Η τρομακτικότερη ταινία όλων των εποχών, ο «Εξορκιστής» επιστρέφει με sequel