in , ,

TERPECA 2020 : ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ESCAPE ROOMS

Καλησπέρα φίλοι, άλλο ένα Σαββατοκύριακο καραντίνας πέρασε και δυστυχώς η έλλειψη απόδρασης όλο και μεγαλώνει. Χθες λοιπόν, Κυριακή 20/12 είχαμε τα αποτελέσματα της TERPECA (Top Escape Rooms Project) μιας διοργάνωσης που κατατάσσει σε παγκόσμιο επίπεδο, τα δωματια απόδρασης βάση ψηφοφορίας παικτών από όλο το κόσμο. Η Ελλάδα από πέρσυ ειχε δείξει δυναμική συμμετοχή με δυο δωματια στήν πρώτη δεκάδα #2 Paradox Prokect Βιβλιοπωλείο, αλλά και #10 El Excorcista, αυτό που έγινε όμως φέτος ήταν πέρα από κάθε φαντασία, καθώς 3 από τα 5 πρώτα δωμάτια είναι ελληνικά

#2 Paradox Prokect Βιβλιοπωλείο #4 El Excorcista, No Exit #5 Sanatorium, Lockhill Οι επιτυχίες δε σταματάνε εδώ, καθως αλλά επτά παιχνίδια μπήκαν στο top-40, αλλά και αλλά 20 στο top-200, παρακάτω θα δείτε και τις αναλυτικές λίστες !!!

2 – Project 2: To Βιβλιοπωλείο] – Paradox Project (Athens, Greece)

66 – Requiem – Mysterylab (Athens, Greece)
103 – Paradox Project: The Mansion [Paradox Project: Η Έπαυλη] – Paradox Project (Athens, Greece)
111 – The Creepy Store and the Lost Souls – Escapepolis (Athens, Greece)
112 – Cosmos 05: Death in Space – Escapepolis (Athens, Gree
149 – The Emperor’s Masterchef is Dead – Mister.E (Athens, Greece)
151 – Room 201: Immortal – Escaped (Athens, Greece)
152 – Escape the Car – Killer – Lockbusters (Greece) (Athens, Greece)
177 – Experimentum- X – Trapped (Athens, Greece)

Συγχαρητήρια σε όλους!! Προσωπικά εκτιμώ, ότι κάποια δωμάτια θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη λίστα, όμως κάθε δωμάτιο που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις των παικτών και μπήκε στο top 200 είναι άξιο θαυμασμού. Αυτό είναι μόνο η αρχή ,είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια η χώρα μας θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση στη παγκόσμια Escape κοινότητα.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όσα δεν πρέπει να χάσετε τον Ιανουάριο στο Netflix

Quiz : Πόσο καλά γνωρίζεις τα Χριστούγεννα;;