in , ,

Σας έχει λείψει η βαβούρα του γραφείου λόγω καραντίνας; Μια ιστοσελίδα σας τη φέρνει… σπίτι

Αν έχετε πεθυμήσει κουβέντες, τηλέφωνα, εκτυπωτές, βήματα, γέλια, μπορείτε να τα ακούτε και ενώ δουλεύετε από το σπίτι.

Η εργασία από το σπίτι αυτές τις ημέρες έχει τα καλά και τα κακά της. Κάποιοι έχουν προσαρμοστεί εύκολα στα νέα δεδομένα, άλλοι φλερτάρουν με τη βαριά κατάθλιψη καθώς τους λείπει η ατμόσφαιρα και η βαβούρα του γραφείου .

Αν ανήκετε στους δεύτερους, υπάρχει ιστοσελίδα που έχει φτιαχτεί ειδικά για εσάς και αναλαμβάνει να φέρει σπίτι σας όλους τους συνηθισμένους ήχους ενός γραφείου: βήματα στους διαδρόμους, τηλέφωνα που χτυπάνε, συνάδελφοι που μουρμουρίζουν ή γελάνε, πόρτες που ανοιγοκλείνουν, εκτυπωτές, fax, ηλεκτρικές συσκευές… τα πάντα!

Κάνοντας κλικ στο imisstheoffice.eu, μπορείτε να ενεργοποιήσετε όσους ήχους επιθυμείτε, αλλά και να καθορίσετε τον αριθμό των συναδέλφων που θα είναι στον ίδιο χώρο με εσάς (από 1 έως 10). Είδατε; Για όλα υπάρχει μια λύση!

ΠΗΓΗ

 

Εσυ θέλεις να είσαι και το πρώτο Μαυρόσκυλο;; Να μαθαίνεις ολα τα θέματα πρώτος,να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, να βλεπεις χιουμοριστικά ποστ, αλλά και να γίνεις μέλος στη κλειστή κοινωνία των Μαυρόσκυλων; Έλα στη παρεα μας στο Facebook Ta Mavroskula (Black Dog Lifestyle) πατώντας εδώ!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

H Lady Gaga σε ταινία μαζί με τον Μπραντ Πιτ

Quiz : Μπορείς να βρεις το τραγούδι με μόνο μια φράση ;; #1