in , ,

«The Walking Dead»: Η επιστολή της παραγωγής στους ηθοποιούς για το τέλος της σειράς

Η ενημέρωση για το φινάλε και τα επόμενα σχέδια.

Όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, το «The Walking Dead» πρόκειται να ολοκληρωθεί στην 11η σεζόν η οποία θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας καθώς θα αποτελείται από 24 επεισόδια, χωρισμένα σε δυο μέρη. Η τελευταία σεζόν θα ξεκινήσει το 2021 και θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2022.

Οι παραγωγοί Άντζελα Κανγκ και Σκοτ Μ. Γκιμπλ έστειλαν επιστολή στους ηθοποιούς και το επιτελείο της δημοφιλούς σειράς, με την οποία τους ενημέρωναν για το φινάλε στην 11η σεζόν αλλά και για τα σχέδια τους για το σύμπαν του «The Walkind Dead»:

«Οικογένεια του TWD,

Όπως μπορεί να είδατε στον τύπο, φτάσαμε σε μία πολύ μεγάλη στιγμή.

Μετά την επόμενη, τεράστια σεζόν που θα διαρκέσει δύο χρόνια, το The Walking Dead θα ολοκληρωθεί.

Για όλους μας, ειδικότερα εκείνους που αποτέλεσαν κομμάτι της σειράς για ένα μεγάλο μέρος της δεκαετίας, αυτή είναι μία συγκλονιστική ανακοίνωση. Ας τα δούμε αναλυτικά:

-Η 11η σεζόν θα είναι η τελευταία και πιο εκτεταμένη σεζόν της σειράς, με 24 επεισόδια και πιθανότατα θα κάνουμε γυρίσματα έως τις αρχές του 2022. (Λέμε “πιθανότατα”, καθώς είμαστε αισιόδοξοι αλλά αντιλαμβανόμαστε τις αβεβαιότητες που υπάρχουν στις παραγωγές πλέον λόγω της πανδημίας, οι οποίες επηρεάζουν το πρόγραμμα.

-Το AMC έδωσε το πράσινο φως για ένα spin-off με τον Daryl και την Carol το 2023.

-Το Tale of The Walking Dead, μια ανθολογική σειρά, είναι υπό ανάπτυξη, όπως και πολλές άλλες πιθανές σειρές γύρω από το TWD.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως το τέλος είναι κοντά μας και παράλληλα τόσο μακριά. Αυτό το επιτελείο, το cast, η συγγραφική/παραγωγική ομάδα είναι η σειρά. Είστε το άμεσο μέλλον της σειράς με τα 30 καταπληκτικά επεισόδια ώστε να ολοκληρώσουμε την επική μας ιστορία και εσείς θα είστε ανάμεσα σε αυτούς που θα σφραγίζουν την κληρονομιά της στην ιστορία της ψυχαγωγίας.

Φτάσαμε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο και θα συνεχίσουμε να φτάνουμε κι άλλους. Υπάρχει μπόλικη δουλειά μπροστά μας, αρκετές ευκαιρίες να είμαστε ο ένας κοντά στον άλλον, να κάνουμε καλύτερους ο ένας τον άλλον, να φτάσουμε τη σειρά σε νέα επίπεδα διάκρισης.

Είμαστε τυχεροί που είχαμε ένα κοινό που “κόλλησε” μαζί μας στα δέκα χρόνια που άλλαξαν πολλά στον κόσμο. Ελπίζουμε να είμαστε ένα σημείο σταθερότητας στις ζωές του κόσμου, κάτι που θα μπορούσαν να υπολογίζουν κάθε εβδομάδα (ή να είμαστε κομμάτι ενός μαραθωνίου σειράς το καλοκαίρι) και να τους κάνουμε να αισθάνονται χαρούμενοι, θλιμμένοι, συνεπαρμένοι, τρομαγμένοι, ενθουσιασμένοι και να τους εμπνέουμε.

Ίσως και λίγο αηδιασμένους. Ίσως να τους κάνουμε να σκέφτονται κάποια πράγματα στη ζωή τους και να σκέφτονται ποιοι είναι. Ο κόσμος θα χρειαστεί αυτά τα συναισθήματα και αυτήν την σταθερότητα ξανά. Και μπορούμε να τους δώσουμε μια επική τελευταία σεζόν, το τελευταίο κεφάλαιο μια σειράς πάρα πολλών ετών, που προσπαθεί να μάθει πως να ζει κανείς σε έναν διαλυμένο κόσμο.

Υπάρχει η σκληρή δουλειά, οι καλές και οι απίστευτες στιγμές μπροστά μας. Ο μόνος τρόπος για να σκαρφαλώσουμε αυτό το βουνό από επεισόδια είναι όπως το κάναμε πάντα: μαζί. Ας ξεκινήσουμε αυτόν το μακρύ δρόμο για το τέλος, διπλά-δίπλα, με ομοψυχία για να κάνουμε μερικά απίθανα πράγματα με όλον τον κόσμο που μας έφερε εδώ και για όλο τον κόσμο που μας έφερε εδώ.

Όπως πάντα, είμαστε το The Walking Dead.

-Scott M. Gimple & Angela Kang».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«The Father»: Με το βλέμμα στα Όσκαρ ο Άντονι Χόπκινς

ΚΟΥΙΖ ΞΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ #10

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.