in ,

Το «Dune» μόλις απέκτησε τρέιλερ

Ο Ντενί Βιλνέβ μας βάζει στον κόσμο του δικού του «Dune».

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Dune σε σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ.

Η ταινία συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό cast που αποτελείται από τους: Τίμοθι Σαλαμέ, Όσκαρ Άιζακ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Τζέισον Μομόα, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Ντέιβ Μπαουτίστα, και Ζεντάγια.

Γυρισμένο στην Ιορδανία και τα Αραβικά Εμιράτα, το πρότζεκτ αποτελεί ένα όνειρο ζωής για τον Καναδό σκηνοθέτη των «Arrival» και «Blade Runner 2049» που θεωρεί ότι είναι κάτι παραπάνω από μια διαστημική περιπέτεια.

Η ταινία ακολουθεί ακολουθεί την ιστορία του Paul Atreides (Τίμοθι Σαλαμέ) ενός νεαρού βασιλιά στον πλανήτη Dune που προσπαθεί να τον προστατεύσει ακόμη κι αν ο τόπος που το ανθρώπινο είδος διάλεξε να κατοικήσει είναι απόλυτα εχθρικός απέναντι του.

Η ταινία αποτελεί ακόμα μια κινηματογραφική μεταφορά της ομότιτλης βραβευμένης σειράς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του Φρανκ Χέρμπερτ. Το 1984 το Dune μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Ντέιβιντ Λιντς.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 18 Δεκεμβρίου.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Ο Σημαδεμένος»: Το ριμέικ του Γκουαντανίνο θα είναι σοκαριστικό, βίαιο και ακατάλληλο

Sabotage