in ,

Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν: Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο του «Game of Thrones»

Τουλάχιστον ένα χρόνο υπομονή ακόμα πρέπει να κάνουν οι αναγνώστες του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν για να πάρουν στα χέρια τους το «The Winds of Winter».

Όχι ότι ξαφνιαστήκαμε, αλλα το έκτο βιβλίο του «Game of Thrones», «The Winds of Winter», δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, όπως είχε υποσχεθεί ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ο οποίος (για ακόμα μία φορά) ζητάει την κατανόησή μας, για την καθυστέρηση.

Ο Αμερικανός συγγραφέας, με πρόσφατη ανάρτηση στο προσωπικό του blog, ενημέρωσε τους αναγνώστες του ότι είναι υγιής, συνεχίζει να βρίσκεται απομονωμένος σε ένα σπίτι στο βουνό και γράφει πυρετωδώς.

«Η αναγκαστική καραντίνα με βοήθησε να γράψω. Ξοδεύω πολλές ώρες μέσα στην ημέρα με το Winds of Winter και κάνω σταθερή πρόοδο. Τελείωσα ένα κεφάλαιο χθες, άλλο ένα πριν από τρεις ημέρες και ένα ακόμα πριν από μία εβδομάδα. Αλλά, όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι το βιβλίο θα τελειώσει αύριο και θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Θα είναι ένα τεράστιο βιβλίο και ακόμα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου» εξήγησε ο Μάρτιν για το έκτο βιβλίο της επικής σειράς φαντασίας.

«Στεναχωρήθηκα που η CoNZealand θα γίνει φέτος μόνο virtual λόγω της πανδημίας και έπρεπε να ακυρώσω το ταξίδι μου. Αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι θετικό σε αυτό. Το μόνο που δεν χρειαζόμουν τώρα είναι να διακόψω τον ρυθμό μου. Μπορώ να να επισκεφθώ τη χώρα την επόμενη χρονιά όταν ελπίζω ότι θα έχει τελειώσει και η πανδημία αλλά και το βιβλίο».

Παράλληλα, ο Μάρτιν έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τους ήρωες που θα έχουν καθοριστικό ρόλο στο βιβλίο. Όπως αποκάλυψε «θα επισκεφτεί τους Cersei, Asha, Tyrion, Ser Barristan και Areo Hotah» και ότι «θα πάνε στο Braavos» την ερχόμενη εβδομάδα».

Η ανάρτηση του Martin καταλήγει με ένα cliffhanger, λέγοντας πως η Arya ετοιμάζεται να σκοτώσει κάποιον.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νιώστε Χάρι Πότερ στην τοποθεσία Φλόριντα: Δείτε τη μαγική Airbnb βίλα

«Peaky Blinders»: Το spoiler του σκηνοθέτη για την 6η σεζόν της σειράς