in , ,

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μόλις αποκάλυψε την αηδιαστική συνήθεια που έχει!

Κατουράει στις πισίνες των φίλων του για να… μαρκάρει την περιοχή του!

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του Ρόμπι Γουίλιαμς και της συζύγου του, Άιντα, σε συνέντευξή τους στην βρετανική Daily Star, είναι τουλάχιστον αηδιαστικές. Για το λόγο αυτό, συνεχίστε την ανάγνωση με δική σας ευθύνη.

Για κάποιο (ακατανόητο) λόγο το διάσημο ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί μαζί μας πού και πώς αρέσκεται να κάνει την ανάγκη του. Αν είστε περίεργοι να μάθετε λοιπόν, αγαπημένη συνήθεια του ζεύγους Γουίλιαμς, είναι να ουρούν μέσα στις πισίνες των φίλων τους!

Με λίγα λόγια ευτυχώς που δεν έχουμε πισίνα… Και δεν είμαστε φίλοι τους!

Αστειευόμενος ο Ρόμπι εξήγησε μάλιστα ότι απλώς έτσι μαρκάρει την περιοχή του… «Μετά είναι δική μου, πισίνα! Μου ανήκει!».

Σαν να μην έφτανε το παραπάνω, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να μας αποκαλύψει τις συνήθειές του και στην τουαλέτα. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει λοιπόν, ο Ρόμπι δεν συνηθίζει να κατουράει στην μπανιέρα της ώρα που κάνει ντους, αν και το έχει κάνει μερικές φορές. Δεν εμπνέεται εκεί ο καλλιτέχνης όπως αναφέρει.

Από δίπλα και η Άιντα σιγοντάρει τον λατρεμένο της σύζυγο, αποκαλύπτοντας με τη σειρά της ότι η ίδια συνηθίζει να κατουράει στην μπανιέρα την ώρα που κάνει ντους. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε θα μας πείτε και δίκιο θα έχετε!

Προς δική σας ενημέρωση, προφανώς και εκείνη ουρεί στις πισίνες των φίλων τους, αλλά και στη θάλασσα όταν την καλεί η φύση…

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αγνώριστος ο Άρης Σερβετάλης ως Άγιος Νεκτάριος στα γυρίσματα του «Man of God»

Αποσύρθηκε ο Ντιέγκο, ο αιωνόβιος «πατριάρχης» του 40% του είδους του