in ,

Αγνώριστος ο Άρης Σερβετάλης ως Άγιος Νεκτάριος στα γυρίσματα του «Man of God»

Στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας με τον Άρη Σερβετάλη ως Άγιο Νεκτάριο.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας για τον Άγιο Νεκτάριο, με τίτλο «Man of God» και πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη.

Όπως θα δείτε στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, για τις ανάγκες του ρόλου ο ηθοποιός έχει γίνει πραγματικά αγνώριστος με μακριά μούσια, ράσα και γυαλιά.

Η ιστορία ακολουθεί τη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου, στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη από τους εχθρούς του, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού.

Στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου θα δούμε τον Άρη Σερβετάλη αλλά και τον Μίκι Ρουρκ ο οποίος θα υποδυθεί τον παράλυτο που θεραπεύτηκε

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβρά, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παύλος Κουρτίδης, Αλεξάντερ Πετρόφ κ.ά.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Γιελένα Πόποβιτς, ενώ τη μουσική ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, γνωστός επίσης από την συνεργασία του με τον Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να γίνει το Νοέμβριο στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Bill and Ted 3»

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μόλις αποκάλυψε την αηδιαστική συνήθεια που έχει!