in , ,

Η πρώτη φωτογραφία του Γούντι Χάρελσον από το «Venom 2» είναι… ανακουφιστική

Τα παράπονα όσων είδαν το πρώτο «Venom» εισακούστηκαν.

Το «Venom» με τον Τομ Χάρντι ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του 2018 καθώς ξεπέρασε τα 850 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις. Όπως ήταν αναμενόμενο, το «Venom  2» έχει ήδη προγραμματιστεί για το τέλος του χρόνου, και τα γυρίσματα ξεκίνησαν με τον Άντι Σέρκις στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Ο Χάρντι ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία  του «μεγάλου κακού» της ταινίας, του Κλίτους Κάσαντι ή Carnage. Ο Κάσαντι, που τον υποδύεται ο Γούντι Χάρελσον, είχε εμφανιστεί σε μία εμβόλιμη σκηνή στους τίτλους τέλους της πρώτης ταινίας, με μία φριχτή κόκκινη περούκα που είχε σοκάρει τους θεατές.

Ενώ στη φωτογραφία που βλέπουμε στο Instagram του Τομ Χάρντι (update: ή μάλλον βλέπαμε μέχρι πρόσφατα, καθώς το post διαγράφηκε), η βελτίωση είναι εμφανής:

 

Καλό το κοντό μαλλί, καλό και το ντύσιμο α λα «Scarface», ωστόσο όταν ξυπνήσει μέσα του ο Carnage, ο Κλίτους Κάσαντι του Γούντι Χάρελσον θα γίνει κάπως έτσι:

Για να δούμε τον Venom/Χάρντι να έρχεται αντιμέτωπος με τον Carnage/Χάρελσον, θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 2 Οκτωβρίου.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«No Time To Die»: Το τραγούδι του Τζέιμς Μποντ γράφτηκε μέσα σε ένα λεωφορείο

Το κάστρο του «The Crown» έγινε Airbnb