in ,

«The Batman»: H φοβερή θεωρία πίσω από το σήμα της νέας στολής

Υπάρχει λόγος που το νέο σήμα μοιάζει να είναι φτιαγμένο από διαφορετικά κομμάτια μετάλλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, με το που κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα του Ρόμπερτ Πάτινσον ως Μπάτμαν από την ταινία «The Batman» που σκηνοθετεί ο Ματ Ριβς, οι ντετέκτιβ του Ίντερνετ και οι φαν των κόμικς άρχισαν να κάνουν φύλλο και φτερό το κάθε πίξελ του κάθε πλάνου.

Με μια πρώτη ματιά, όλοι προσέχουμε ότι το σήμα της νυχτερίδας στη νέα στολή είναι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες. Μοιάζει να είναι φτιαγμένο από διαφορετικά κομμάτια μετάλλου και δίνει την εντύπωση μιας hi-tech κατασκευής, ότι δηλαδή είναι… smart σήμα το οποίο θα αξιοποιεί ο Μπάτμαν / Πάτινσον.

Ωστόσο προέκυψε μια θεωρία που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: τα κομμάτια μετάλλου που φαίνεται να απαρτίζουν το σήμα της στολής, είναι κομμάτια από το όπλο που σκότωσε τους γονείς του Μπρους Γουέιν / Μπάτμαν! Και μάλιστα η θεωρία δεν είναι εντελώς ουρανοκατέβατη, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί και σε κόμικς.

Συγκεκριμένα, σε μια ιστορία του επετειακού τεύχους 1.000 των Detective Comics που κυκλοφόρησε πέρυσι, ο Μπρους Γουέιν αναζητά και βρίσκει το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία των γονιών του και το λιώνει για να κάνει αλεξίσφαιρο το σήμα της στολής του.

Εδώ αντί να λιώσει εντελώς το όπλο διαλύθηκε σε κομμάτια τα οποία ενώθηκαν για να φτιάξουν το σήμα. Αν είναι όντως έτσι, έχει πέσει πολλή δουλειά και προσοχή στις λεπτομέρειες της νέας ταινίας και κάτι τέτοια είναι γνωστό ότι ενθουσιάζουν τους – παραδοσιακά επικριτικούς – φαν.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μηχανικός μετέτρεψε διάδρομο γυμναστικής σε χειριστήριο PlayStation!

Eρώτηση