in , ,

Όσκαρ 2020: Το «τίμιο τρέιλερ» που λέει όλη την αλήθεια για τις 9 υποψήφιες ταινίες

Ετοιμαστείτε για πλήρη απομυθοποίηση των υποψήφιων για Όσκαρ ταινιών πριν από την τελετή απονομής.

 

Λίγο πριν την τελετή απονομής των Όσκαρ κατέφθασε ένα επικό Honest Trailer που κάνει φύλλο και φτερό τις 9 υποψήφιες ταινίες. Τι είναι το «1917»; Μια πίστα του βιντεοπαιχνιδιού «Call of Duty» με διάσημους Βρετανούς σταρ στα checkpoints. Τι είναι ο «Ιρλανδός»; Μια ταινία που προσπαθείς τόσο καιρό να δεις σε δόσεις ανάμεσα στις σειρές του Netflix. Τι είναι το «Κόντρα σε όλα»; Η απόλυτη ταινία για μπαμπάδες. Και συνεχίζει έτσι για όλες τα φιλμ που διεκδικούν το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Αλλά το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του τρέιλερ είναι κάποιες συμπτώσεις που δεν είχαμε προσέξει τόσο καιρό. Όπως το πόσοι πολλοί είναι οι ηθοποιοί που παίζουν σε περισσότερες από μία υποψήφιες ταινίες: ο Αλ Πατσίνο είναι στον «Ιρλανδό» και στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ», ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον «Ιρλανδό» και στο «Joker», η Σκάρλετ Τζοχάνσον στην «Ιστορία Γάμου» και στο «Τζότζο», η Λόρα Ντερν στην «Ιστορία Γάμου» και στις «Μικρές Κυρίες», ο Τρέισι Λετς στο «Κόντρα σε Όλα» και στις «Μικρές Κυρίες»… Δείτε λοιπόν τα φετινά Όσκαρ «αλλιώς» στο Honest Trailer που ακολουθεί.

 

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz Γενικών Γνωσεων #8

Πάνω από 38.000 flash games που παίζαμε παλιά, σώθηκαν και χαρίζονται

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.