in , , ,

«Το τζατζίκι πάει με όλα» ακόμα και σε αυθεντικά βρετανικά πιάτα για τη Φλόρενς Πιου

Και εμείς την αγαπάμε λίγο περισσότερο τώρα.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Φλόρενς Πιου (Mindsommer, Μικρές Κυρίες) σαν μια υπέροχη Μικρή Κυρία που αγαπάει το φαγητό και το δείχνει, έκατσε στο τραπέζι ενός άκρως βρετανικού κοριτσίστικου φλοράλ σκηνικού με ροζ πινελιές και μπροστά στο φακό έφαγε 12 πασίγνωστα και αυθεντικά πιάτα της βρετανικής κουζίνας, για χάρη της Vogue.

Ξεκινώντας με το κλασικό αγγλικό πρωινό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυγά με μπέικον και λουκάνικα, η Πιου πέρασε στα κυρίως πιάτα και έπειτα στα επιδόρπια. Μέσα στο κίτρινο εντυπωσιακό φόρεμά της, το οποίο λέρωσε και λίγο κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, τίμησε και απήλαυσε δεόντως κάθε πιάτο που προσγειώθηκε μπροστά της, ήπιε το τσάι της ρουφώντας το μερακλίδικα με θόρυβο και έβγαλε ήχους απόλαυσης σε κάθε μπουκιά που έβαλε στο στόμα της.

Η ηθοποιός δεν δίστασε μάλιστα να βάλει και τη δική της πινελιά στις κατά τα άλλα αυθεντικές βρετανικές γεύσεις. Λίγο τζατζίκι λοιπόν κρίθηκε κάτι παραπάνω από απαραίτητο όταν ήρθε η ώρα της Πίτας του βοσκού (Shepherd’s pie) αφού «το τζατζίκι πάει με όλα», όπως ακούγεται να σχολιάζει στο βίντεο η Πιου.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ!

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της σειράς «Hunters» με τον Αλ Πατσίνο