in ,

Στον πάγο η σειρά Star Wars με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

Ο Όμπι Γουάν Κενόμπι θα καθυστερήσει αρκετά την εμφάνισή του στο Disney+.

Όσοι περίμεναν να δουν τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ να ανάβει ξανά το φωτόσπαθό του μετά από 15 χρόνια, θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή. Η σειρά Star Wars του Disney+ στην οποία ο ηθοποιός θα επαναλάμβανε το ρόλο του Τζεντάι δασκάλου Όμπι-Γουάν Κενόμπι – τελευταία φορά τον είδαμε στην «Εκδίκηση των Σιθ» το 2005 – μπήκε στον πάγο μέχρι να ξαναστηθεί από την αρχή.

Τα γυρίσματα της – άτιτλης προς το παρόν – σειράς με ήρωα τον Όμπι-Γουάν θα ξεκινούσαν μέσα στη χρονιά, αλλά η Lucasfilm (που διαχειρίζεται κάθε τι Star Wars για λογαριασμό της Disney) αποφάσισε να πετάξει στα σκουπίδια το σενάριο που είχε ετοιμάσει ο Χοσεΐν Αμινί. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το πρόβλημα με τα σενάρια (ο Αμινί είχε ετοιμάσει τα δύο από τα έξι σχεδιαζόμενα επεισόδια) ήταν ότι θύμιζε υπερβολικά το «The Mandalorian», την άλλη επιτυχημένη Star Wars σειρά του Disney+, καθώς ο Όμπι-Γουάν θα έπαιρνε υπό την προστασία του τον μικρό Λουκ Σκάιγουόκερ (πιθανώς και τη μικρή Λέια), κάτι που θα θύμιζε τη σχέση του Mandalorian με τον μικρό εξωγήινο Baby Yoda.

Βέβαια όσοι έχουν εντρυφήσει στις ταινίες ξέρουν ότι ο Όμπι-Γουάν παράδωσε τον Λουκ και τη Λέια στους θετούς τους γονείς όταν ήταν νεογέννητα (στο φινάλε της «Εκδίκησης των Σιθ»), και ξανασυνάντησε τον Λουκ ως έφηβο (στην αρχή του «A New Hope»). Δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο ο σεναριογράφος δικαιολόγησε τις ενδιάμεσες συναντήσεις των ηρώων, φαίνεται όμως πως τελικά δεν άρεσε στη Lucasfilm. Η οποία αναζητά σεναριογράφο για να ξεκινήσει από την αρχή και μάλιστα ο αριθμός των σχεδιαζόμενων επεισοδίων κατέβηκε στα τέσσερα από τα έξι.

Πάντως ο ΜακΓκρέγκορ παραμένει δεσμευμένος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, το ίδιο και η σκηνοθέτρια Ντέμπορα Τσόου, που έγινε η πρώτη γυναίκα που σκηνοθέτησε Star Wars όταν δούλεψε σε δύο επεισόδια του «The Mandalorian». Πλέον η έναρξη των γυρισμάτων έχει μετακινηθεί από το φετινό καλοκαίρι στον Ιανουάριο του 2021.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz μόνο για ιδιοφυΐες!!!#2

Σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ!

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.