in , ,

Ήρωες από video games εισβάλλουν στον κόσμο μας στη νέα διαφήμιση του PS4

Μια καταπληκτική διαφήμιση (και πιθανότατα η τελευταία) για το PlayStation 4.

Μπορεί το PlayStation 4 της Sony να βρίσκεται στο λυκόφως της ζωής του – το PlayStation 5 θα είναι κοντά μας τέτοια εποχή του χρόνου – αλλά οι Γιορτές είναι κοντά και η Sony αποφάσισε να δώσει ένα τελευταίο «σπρώξιμο» στην best seller παιχνιδομηχανή της, που τον περασμένο Ιούνιο ξεπέρασε τα 100 εκατ. κομμάτια σε πωλήσεις. Μάλιστα κατάφερε να πιάσει αυτόν τον αριθμό μέσα σε 5 χρόνια και 7 μήνες, γρηγορότερα από κάθε άλλη παιχνιδομηχανή μέχρι σήμερα.

Ένα τέτοιο μηχάνημα αξίζει έναν μεγαλοπρεπή αποχαιρετισμό, και η διαφήμιση που γύρισε η Sony είναι ακριβώς αυτό. Έχει τίτλο «It’s time to play» και περιλαμβάνει ήρωες από διάσημα video games όπως τα «Monster Hunter World: Iceborne», «Crash Team Racing Nitro-Fueled», «Fortnite», «God of War», «FIFA 20», «Final Fantasy VII Remake» κ.ά., που βγαίνουν από τις οθόνες και εισβάλλουν στον πραγματικό κόσμο.

Στην πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για την περίοδο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, η Sony ανακοίνωσε ότι οι αποστολές PlayStation 4 στα καταστήματα έφτασαν τα 102,9 εκατομμύρια, ξεπερνώντας το πρώτο PlayStation που είχε πουλήσει 102,49 εκατ. Πρώτη παιχνιδομηχανή όλων των εποχών σε πωλήσεις παραμένει το PlayStation 2 με πάνω από 155 εκατ. κομμάτια!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

My Vinyl Bag Vol.26 (November 2019)

To «Chernobylite» είναι το πρώτο video game με γυρίσματα στη Ζώνη Αποκλεισμού

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.