in ,

Δύο σταρ του NBA στην πιο… σουρεάλ διαφήμιση για το νέο «Terminator»

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Λίντα Χάμιλτον συναντούν τους Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ.

«Τι είναι αυτό που βλέπω τώρα;» απορείς όταν στην οθόνη εμφανίζεται ο 72χρονος Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να σηκώνει βάρη σε κάποιο γυμναστήριο του Λος Άντζελες (καλά, δεν έχει δικό του γυμναστήριο στην έπαυλή του) και να σταματάει για να χαιρετήσει τον NBAer Καουάι Λέοναρντ, τον νέο σταρ των Λος Άντζελες Κλίπερς.

«Καλωσήρθες στο LA! Χαιρόμαστε που σε έχουμε εδώ. Και χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είσαι Εξολοθρευτής», του λέει. «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν έτσι» απαντάει ο Λέοναρντ και ο Άρνολντ τον διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για κοπλιμέντο: «Γιατί δεν έχεις συναισθήματα, δεν νιώθεις πόνο, δεν δείχνεις έλεος».

Κάπου εκεί μπαίνει στην ιστορία ο συμπαίκτης του Λέοναρντ στους Κλίπερς, Πολ Τζορτζ, και η Λίντα Χάμιλτον, η Σάρα Κόνορ των ταινιών «Terminator», που επισημαίνει το ρομποτικό γέλιο του Λέοναρντ. Δεν έχει νόημα να περιγράφουμε άλλο, πρέπει να δείτε αυτή τη σουρεάλ διαφήμιση για την ταινία «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» (από 31 Οκτωβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους).

Όσο για το «ρομποτικό γέλιο» του Λέοναρντ που αναφέρει η Χάμιλτον, η πλάκα ξεκίνησε από αυτό το περσινό βίντεο…

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όταν ο Ίγκι Ποπ κάπνιζε μέχρι και ιστούς αράχνης για να «φτιαχτεί»!

Σάρον Στόουν: «Το “Βασικό Ένστικτο” δεν θα μπορούσε να γυριστεί σήμερα»