in , ,

To «Stranger Things» θα επιστρέψει, δείτε το teaser της 4ης σεζόν

Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα την 4η (και τελευταία;) σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

«Δεν είμαστε πια στο Κάνσας», είχε πει η Ντόροθι στον σκύλο της, Τότο, στον «Μάγο του Οζ». «Δεν είμαστε πια στο Χόκινς» μας λέει το βιντεάκι που ανακοινώνει την τέταρτη σεζόν του «Stranger Things», τρεις μόλις μήνες μετά από την προβολή της τρίτης.

Και πώς να είμαστε στην πόλη του Χόκινς, όπου εκτυλίχθηκαν οι μέχρι τώρα περιπέτειες της παρέας πιτσιρικάδων και του σερίφη Χόπερ, από τη στιγμή που στο φινάλε της τρίτης σεζόν η οικογένεια Μπάιερς τα μαζεύει και φεύγει από το Χόκινς και ο Χόπερ, που θεωρείται νεκρός, βρίσκεται αιχμάλωτος των Ρώσων στα πέρατα της χώρας, στην χερόνησο Καμτσάκα (όπως μας πληροφόρησε μια post credit σκηνή).

Περισσότερες πληροφορίες δεν μπορούμε να αντλήσουμε από το παραπάνω teaser, καθώς δεν γνωρίζουμε καν πότε θα προβληθεί η τέταρτη σεζόν στο Netflix. Ελπίζουμε πάντως να είναι μέσα στο 2020 και να μην περιμένουμε δύο χρόνια, όπως έγινε με την τρίτη σεζόν.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Σβαρτσενέγκερ παίρνει κεφάλια στο «Mortal Kombat 11»

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε στην εικόνα θα σας δώσει ένα σημαντικό μήνυμα