in , ,

Αυτά είναι τα αληθινά σκυλιά από το ριμέικ του «Η Λαίδη και ο Αλήτης»

Οι τετράποδοι σταρ που θα κλέψουν την παράσταση στη live action εκδοχή της ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1955.

Τέτοια μανία έχει η Disney με τα live action ριμέικ παλαιότερων επιτυχιών της (ακόμη παίζεται στις αίθουσες ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» ενώ πολύ πρόσφατα είδαμε και τον «Αλαντίν») που δεν προλαβαίνουν όλα να βγουν στους κινηματογράφους. Κάποια προορίζονται και για την επερχόμενη streaming πλατφόρμα της, το Disney+.

Ένα από αυτά είναι και το ριμέικ του «Η Λαίδη και ο Αλήτης» του 1955 με αληθινά σκυλιά, φωτογραφίες των οποίων παρουσίασε αποκλειστικά το People.

Στην πρώτη βλέπουμε το κόκερ σπάνιελ Ρόουζ, που θα υποδυθεί τη Λαίδη και θα μιλάει με τη φωνή της Τέσα Τόμσον, και τον Μόντε, που υιοθετήθηκε από καταφύγιο αδέσποτων και θα υποδυθεί τον Αλήτη (με τη φωνή του Τζάστιν Θερού).

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον Πιστό (Σαμ Έλιοτ) και την Πεγκ (Τζανέλ Μονά). Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μαζί με το Disney+ από τις 12 Νοεμβρίου – στις ΗΠΑ, καθώς η Ευρώπη θα ακολουθήσει μέσα στο 2020.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μεθυσμένη αεροσυνοδός έπεφτε πάνω στους επιβάτες της πτήσης

Κλεμμένο το «Shallow» της Lady Gaga ισχυρίζεται τραγουδοποιός