in

«Game of Thrones»: Υπάρχει σοβαρός λόγος που ο Τζον Σνόου δεν αποχαιρέτησε τον λύκο του

Ο σκηνοθέτης του τελευταίου επεισοδίου του «Game of Thrones» δικαιολογεί τον ήρωα που έφαγε κράξιμο στα social media για τον τρόπο που φέρθηκε στο λύκο του.

 

Ο Τζον Σνόου δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του όσον αφορά την εκτίμηση των φαν του «Game of Thrones». Στο επεισόδιο με τη Μάχη του Γουίντερφελ δεν έκανε τίποτα σωστά και χρειάστηκε η Άρυα να έρθει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Ενώ στο πιο πρόσφατο επεισόδιο υπέπεσε σε ένα σφάλμα που το Ίντερνετ δεν λέει να του συγχωρήσει: έφυγε από το Γουίντερφελ χωρίς να αποχαιρετήσει τον πιστό του ανταρόλυκο, Ghost, που στο παρελθόν του είχε σώσει τη ζωή, ενώ λίγο πριν τον είχε χαρίσει στον Τόρμουντ για να τον πάρει μαζί του στον Βορρά.

Ο Ghost άξιζε ένα καλύτερο αφεντικό, συμφώνησαν όλοι στα social media:

 

https://twitter.com/Atomic404/status/1125235255802155008

https://twitter.com/carljoe156/status/1125226823565156353

 

Τώρα ο σκηνοθέτης του επεισοδίου έρχεται να υπερασπιστεί τον Τζον Σνόου και τη συμπεριφορά του. Ο λόγος ήταν τα λεφτά. Δηλαδή οι περιορισμοί στο μπάτζετ, το οποίο ξοδεύτηκε κυρίως σε δράκους και φωτιές. «Επειδή οι ανταρόλυκοι είναι κυρίως φτιαγμένοι στον υπολογιστή, αποφασίσαμε να κάνουμε τα πράγματα όσο πιο απλά γινόταν», είπε ο Ντέιβιντ Νάτερ. Άλλο να βλέπεις έναν ανταρόλυκο από απόσταση, άλλο να βάζεις τον ηθοποιό να τον αγκαλιάζει και να τον χαϊδεύει…

«Θεωρώ ότι έτσι η σκηνή ήταν πολύ πιο δυνατή. Αποχαιρέτησε τον Τόρμουντ και τον Σαμ με την Γκίλι, και μετά γύρισε και έριξε αυτό το βλέμμα από μακριά στον Ghost. Ήταν μια πολύ, πολύ δυνατή σκηνή» λέει ο σκηνοθέτης και μαζί του συμφωνεί και ο Τζον Μπράντλεϊ (Σαμ). «Νομίζω ότι ο Τζον ξέρει τι αφήνει πίσω του. Είναι ευγενής και ξέρει τι θα πει θυσία. Γνωρίζει τι πρέπει να προστατεύσει, γνωρίζει την ευθύνη του απέναντι στον Ghost, τον Σαμ, την Γκίλι, και τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς».

Και πάλι όμως, αυτή η σκηνή πονάει πολύ…

 

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρήτη: Άνδρας έκανε αιματολογικές εξετάσεις και τον έβγαλαν… έγκυο

Αυτό το καλοκαίρι…θέλω να τρομάξω!